Bijna zomer: nieuwe raamdecoratie in huis!

De zomer staat voor de deur of hij is misschien stiekem al zelfs begonnen. Je kent het wel: het wordt een stuk warmer buiten en ook in huis. Wat je misschien nog niet wist, is dat je met de juiste raamdecoratie een enorm verschil kunt maken in temperatuur. Door een ruimte (deels) te verduisteren kan de temperatuur er al snel een paar graden dalen. Benieuwd naar welke typen raamdecoratie je kunt kiezen? Bekijk hieronder een paar mooie voorbeelden.

Hip en trendy vouwgordijnen

Een van de opkomende soorten raambekleding zijn vouwgordijnen. Dit type raamdecoratie is gemakkelijk te gebruiken en heeft een unieke uitstraling. Bovendien nemen ze een stuk minder ruimte in dan gewone gordijnen. Dit komt doordat je het vouwgordijn direct boven het raam hangt en het op elk moment kan worden op- en ingeschoven. Vouwgordijnen zijn goed te combineren met andere soorten raambekleding. Zo kun je altijd een mooie combinatie van verschillende soorten raamdecoratie voor jouw raam hangen.

Op maat gemaakte gordijnen

Een andere optie om een ruimte te verduisteren zijn gordijnen op maat. Naast dat een gordijn zorgt voor verduistering (en dus verkoeling) zorgt het ook nog eens voor een hoop privacy. Met een verduisterend gordijn kun je niet van buiten naar binnen kijken. Behalve dat het verkoelend is, kun je ook nog eens een mooie thuisbioscoop creëren met een verduisterend gordijn.

Gordijnen zijn beschikbaar in verschillende soorten materialen. Zo kunt je bijvoorbeeld kiezen uit polyester, katoen of linnen.

Raamdecoratie bestellen? Goed meten is belangrijk

Het is belangrijk dat je je ramen goed opmeet voordat je je bestelling plaatst. Zo moet je goed kijken naar de lengte en breedte van het kozijn. Als je alles goed hebt opgemeten, bestel je jouw gordijnen eenvoudig online.

 

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Schildersbedrijf-Bunschoten
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart