Bouwmanager van het jaar gekroond

Hij versloeg 76 andere finalisten in tien categorieën nadat hij de bouw van een ziekenhuis met 180 bedden in slechts 25 dagen voor Garenne Construction had geleid.

Terwijl tijdens de pandemie in het hele land veel Nightingale-ziekenhuizen werden gebouwd, stond Burtons team voor een unieke uitdaging: geen enkel bedrijf op het eiland was alleen groot genoeg om een ​​specifieke handelstaak uit te voeren.

Dit betekende dat hij innovatieve manieren moest vinden om concurrerende leveranciers te helpen samenwerken.

Vijf vloerleggers moesten samenwerken om het vinyl in 24 uur te installeren, en het was een soortgelijk verhaal voor timmerlieden, onderhoudsbedrijven en vele andere aspecten van de ontwikkeling.

Burton was in staat om de ontwerptijd snel te verkorten – het plaatsen van belangrijke bestellingen binnen de eerste 72 uur – door het werk te reproduceren dat aan de Manchester Nightingale is gedaan door moederbedrijf Garenne Construction Group. Dit was van cruciaal belang terwijl andere Nightingale-ziekenhuizen in het VK streden om materialen.

Na het ontvangen van de prijs zei Burton: “Het is briljant – ik ben een beetje verloren voor woorden! Ik was hier toen de winnaar van 2008 13 jaar geleden won.

“Ik wil de co-directeuren van Garenne en alle jongens van het project bedanken. Het hele proces draait om de individuen, maar we weten allemaal dat er een team achter alles zit wat we doen. Jersey heeft zo’n geweldige industrie, dus ik ben zo blij om het en het VK te vertegenwoordigen. ”

Caroline Gumble, Chief Executive van CIOB, zei: “Onze competitie voor Bouwmanager van het Jaar ging altijd over het benadrukken van het allerbeste leiderschap en talent in onze sector.

“Elk jaar ben ik onder de indruk van degenen die de finale halen, maar dit jaar ben ik bijzonder verheugd dat een oud lid van het Instituut en een lange tijd kampioen van de industrie is erkend voor zijn prestaties.

“Veel gelukwensen aan Marc Burton. Hij is echt een waardige winnaar, iemand die het goede voorbeeld geeft en de impact van zijn werk begrijpt, waardoor hij een enorm positief verschil maakt in de industrie en in de gemeenschap.”

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Schildersbedrijf-Bunschoten
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart