Personeelsbestand Hinkley Point stijgt met een derde naar 8.500 – videotour

Nigel Cann, opleveringsdirecteur voor de bouw van de kerncentrale, zei dat de geplande werken nu voor 49% zijn voltooid, aangezien het enorme project deze week halverwege is.

Vijf jaar nadat het groen licht kreeg, heeft het aantal mensen in Groot-Brittannië dat nu aan de Hinkley Point C-krachtcentrale werkt de 22.000 bereikt.

Het groeiende aantal omvat 6.300 ter plaatse, vergeleken met slechts 1.500 op het hoogtepunt van de pandemie vorig jaar.

En het aantal ter plaatse zal naar verwachting in de komende 18 maanden worden opgevoerd tot ongeveer 8.500, aangezien het project uit de ergste pandemie komt en op volle toeren draait.

Sinds de start in september 2016 hebben 3.600 Britse bedrijven contracten voor het project gewonnen.

Dit omvat meer dan 400 bedrijven in het noorden van Engeland, waar de uitgaven tot nu toe al meer dan £ 1,2 miljard bedragen.

Cann zei: “Vooruitkijkend hebben we nog steeds uitdagingen zoals we weten, we gaan voorzichtig verder met de pandemie die nog steeds om ons heen is en alle marktproblemen die hebben geleid tot materialen en diensten.

“We hebben er alle vertrouwen in dat we al onze mijlpalen voor 2021/22 zullen halen en we blijven ons in 2022 echt concentreren op de koepellift.”

Unite National Officer for Construction, Jerry Swain zei: “Hinkley Point is het belangrijkste bouwproject in een generatie, omdat het van fundamenteel belang is voor het toekomstige energiebeleid van het VK.

“Het is essentieel dat de geleerde lessen en de bij Hinkley ontwikkelde vaardigheden niet verloren gaan in het zand van de tijd. Om dit te voorkomen, moet de regering dringend een beslissing nemen om de ontwikkeling van Sizewell C te ondersteunen, zodat werknemers met hun vaardigheden en ervaring een brug kunnen slaan naar dit project, dat ook essentieel is om te voldoen aan de toekomstige energiebehoeften van het VK.”

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Schildersbedrijf-Bunschoten
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart