ConTech Conversations: First-person chats over technologische trends, oplossingen en uitdagingen

Voor een industrie die naar verluidt traag is om technologie te adopteren, lijkt de bouw elke dag een hele reeks nieuwe ontwikkelingen en gadgets te hebben. Van drones tot wearables tot softwaretoepassingen, aannemers hebben een weelde aan opties om uit te kiezen, hoewel het een uitdaging kan zijn om door het lawaai te bladeren naar de praktische, nuttige verbeteringen.

Construction Dive hoopte tal van trends te doorgronden en wendde zich tot technische experts in het veld. Hier bieden we de startpagina van ConTech Conversations, een serie waarin we spreken met modulaire bouwers, software-experts en chief technology officers om meer te weten te komen over jobsite-oplossingen.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Schildersbedrijf-Bunschoten
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart