Betonspecialist GCL verkocht aan personeelsvertrouwen

Alle aandelen die voorheen eigendom waren van de oprichter van de £ 95 miljoen omzetgroep, Trevor Diviney, zijn tegen de volledige marktwaarde overgedragen aan de trust voor werknemerseigendom.

Diviney, 54 jaar oud, zal een praktische rol in het bedrijf blijven uitoefenen als uitvoerend voorzitter.

Als onderdeel van een daarmee samenhangende herstructurering van het management, wordt John Diviney algemeen directeur, wordt Michael Greene benoemd tot plaatsvervangend algemeen directeur en Stephen Bell, financieel directeur.

Diviney zei: “In de afgelopen 24 jaar heeft de groep een gestage, gecontroleerde groei doorgemaakt.

“De voortdurende vooruitgang, herinvestering en vooruitgang door de jaren heen heeft ertoe geleid dat GCL werd beoordeeld als een van de top 10 aannemers van betonframes in het VK .”

Hij voegde eraan toe dat het bedrijf nu een grotere service biedt inclusief hoofdaannemerrollen, waarbij groepsmaatschappijen ook off-site productie-opties bieden in pre-cast beton en heeft een omvangrijk torenkraanbedrijf.

“De EOT-route stelt ons in staat om de eigendomsstructuur over te dragen zonder de mogelijke verstoring die een verkoop aan nieuwe eigenaren met zich mee kan brengen, waardoor de continuïteit van de cultuur behouden blijft.

“Het is ook een kans voor ons om de bijdrage die onze medewerkers leveren aan de ontwikkeling en het aanhoudende succes van de groep te erkennen en te belonen.” zei Divine.

De Trust zal worden vertegenwoordigd door een corporate trustee: GCHL Trustee Ltd, onder leiding van de onafhankelijke voorzitter Paul Hickey.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Schildersbedrijf-Bunschoten
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart