Aannemersrace begint voor £ 1 miljard Victoria green office-regeling

Welput, het gespecialiseerde kantoorfonds in centraal Londen dat wordt beheerd door BentallGreenOak (BGO), is nu op zoek naar een aannemer voor het ultraduurzame commerciële gebouw van 470.000 m² met een bruto ontwikkelingswaarde van £ 1 miljard.

De ontwikkeling zal nieuwe innovaties in ultra-koolstofarme constructies inzetten om ervoor te zorgen dat de koolstofemissie die tijdens de bouwcyclus wordt uitgestoten, binnen zes jaar na de inwerkingtreding van het nieuwe schema wordt gecompenseerd.

Het wordt het grootste volledig elektrische kantoor in het VK met energie die wordt geleverd uit volledig hernieuwbare bronnen, zodat er geen fossiele brandstoffen zijn, niet alleen in bedrijf, maar ook tijdens de bouw.

BGO werkt nu actief samen met industriële partners om het programma te leveren dat “kan voldoen aan de veeleisende normen van duurzaamheid en positieve sociale impact die het project vereist.”

De bouw zal naar verwachting in juli 2022 ter plaatse beginnen, met een beoogde voltooiing van Q1 2026.

Ker Gilchrist, die verantwoordelijk is voor Welput bij BGO, zei: “Londen vertoont al echte tekenen van herstel na de pandemie en we hebben absoluut vertrouwen in zijn toekomst als wereldwijde hub.

“Evenzo twijfelen we er niet aan dat het kantoor zelf het kloppende hart van het werk en de bedrijfscultuur zal blijven. Maar om gebruikers aan te trekken, is het absoluut noodzakelijk dat de werkplekken van morgen nieuwe innovaties blijven pionieren en de lat hoger leggen voor wat mogelijk is op het gebied van duurzaamheid.”

Ontworpen door architect KPF, samen met architect Henning Larsen, zal Victoria Street 105 een nieuw soort gemeenschapsgericht gebouw creëren in Victoria, met meer dan 400.000 vierkante meter werkruimte, inclusief 5.500 vierkante meter gewijd aan incubator en betaalbare ruimte, allemaal ontworpen om de gezondheid en welzijn van de eindgebruikers.

Het zal ook 30.000 vierkante meter groen en terrassen bieden – het grootste van alle commerciële gebouwen in West End en gelijk aan 10 dubbele tennisbanen – met een ‘walk and talk’-baan van 200 meter en een Urban Farm met volkstuintjes.

Toegewijde ruimte om de gemeenschap te dienen en te verbinden, zal 90.000 vierkante voet beslaan, met een centraal dorpsplein op straatniveau, dat inclusieve openbare ruimte biedt en in de behoeften van de buurt voorziet met een winkelaanbod dat is afgestemd op het duurzame en gemeenschapsgerichte ethos van het gebouw.

Een kenmerkende fietshelling zorgt voor een fietservaring die is ontworpen voor toegankelijkheid en gemak, waardoor kantoormedewerkers rechtstreeks het gebouw kunnen ‘rijden’.

Binnen de activiteitenzone komt een gym, fietsenwinkel en uitgebreide fietsenstalling voor zowel bezoekers als huurders. Een multifunctionele arena en auditorium zullen worden gebruikt voor indoor sportgames en grote zakelijke evenementen.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Schildersbedrijf-Bunschoten
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart